Servicii

CONSULTANTA DE CAPITAL

Consultanta financiara corporativa

Recomandam clientilor nostri o varietate de strategii si tactici, inclusiv optimizarea structurii capitalului, alocarea de capital, capitalul propriu si pozitionarea pe piata a datoriei.

Consultanta creditelor

Recomandam si negociem in numele clientilor in ceea ce priveste alternativele pentru datorii existente si aparitia de noi datorii.

Achizitii si finantare

Indiferent daca clientii nostri cumpara sau vand, noi le recomandam si putem actiona in numele lor cu privire la strategia de achizitii si implementarea tuturor tipurilor de finantare.

Capital si investitii

Oferim servicii de procurare, crestere si structurare a investitiilor strategice de capital pentru clientii nostri.

Managementul vulnerabilitatilor

Analizand profilul curent pasiv al clientului, vom identifica tranzactiile optime de management de raspundere si posibilitatile de implementare.

RESTRUCTURARI

Oferim cele mai performante solutii de management de raspuns bazate pe cunostintele noastre extinse de strategii de restructurare, avand expertiza in fuziuni si achizitii, abilitati de analiza de credit, cunoasterea pietelor de capital, expertiza in negocierea in situatii de dificultate si cunoasterea industriilor.

PORTOFOLII DE CREDITE NEPERFORMANTE

Oferim expertiza noastra in evaluarea portofoliului de credite neperformante si sub-performante, bazată pe know-how solid in furnizarea de consultanta la nivel de client si de portofoliu. Oferim solutii alternative de investitii, cu accent pe fuziuni & achizitii si restructurari.

F&A SI CONSULTANTA STRATEGICA

Consultanta pentru fuziuni si achizitii

Evaluam afacerea ta si gasim potentiali investitori sau parteneri de fuziune precum si alternative strategice si financiare. Va ajutam in fiecare etapa a tranzactiilor de negociere si de inchidere si va recomandam cele mai bune solutii de finantare, structura, strategie si timp.

Integrare post-fuziune

Multe achizitii nu livreaza toate beneficiile potentiale datorita unei slabe integrari. Noi avem know-how-ul necesar implementarii procesului de integrare.

Cesionari

Oferim consultanta in cazul vanzarilor strategice sau cauzate de situatii dificile. Va oferim solutii financiare si strategice alternative unei vanzari precum recapitalizari, spin-off-uri, split-off-uri integrale sau partiale.

Consultanta strategica

Parte din rolul nostru in cresterea valorii actionarilor, este recomandarea unei solutii adaptate pentru situatia si afacerea dumneavoastra. O evaluare strategica si o discutie aprofundata sunt primii pasi, pentru a decide cea mai buna optiune, care ar putea fi o solutie de F&A.